Zona Veriore e Parkut të Ri dhe të teknologjisë së lartë, Qyteti Pingxiang, Provinca Jiangxi, Kinë

Të gjitha kategoritë
Na telefononi

+ 86 13387997914

Na dërgoni një email

[email mbrojtur]

ENEN

Aplikimi&Shërbimi

Shtëpi> Aplikimi&Shërbimi

Pajisje shpuese DT1-14 dhe ngarkues i plehrave LWLX-150 në Taxhikistan

Time: 2016-07-13 Klikime: 55

Në vitin 2015, një kantier i projektit të minierave metalike në Taxhikistan bleu një platformë shpimi hidraulike të shkëmbinjve zvarritës DT1-14 (Z1) dhe një ngarkues mucking LWLX-150 nga Siton.

1. Z4
2. LWLX-150

Seksioni i minierës së metalit (miniera plumb-zink) është 4.5m×4.5m. Në atë kohë, duke pasur parasysh seksionin e madh të minierës industriale të klientit, Siton hulumtoi një zgjidhje të personalizuar për klientin për të përmirësuar efikasitetin e drejtimit të karrocës dhe për të ulur koston e përdorimit, bumi i jumbos së shpimit të shkëmbinjve zvarritës është zgjeruar posaçërisht , e cila rrit shumë gamën e shpimit të shkëmbinjve.

3.

Sipas inxhinierit të shërbimit të dërguar nga Siton në Taxhikistan, ndërtimi i punës ishte qëllonte 2 rreshta armësh çdo ditë, 2 turne me radhë, shpime guri me një tub shpimi 3 metra dhe thellësia e shpimit është 2.7 m. Pajisur me diametra vrimash 42 mm dhe 76 mm, 4 copë vrima qendrimi 76 mm, 42-43 copë vrima 42 mm (rast i fortë).

Dhe me përdorimin e makinës ngarkuese të plehrave Siton, efikasiteti i punës është më i lartë, pas matjeve aktuale dhe reagimeve nga klientët dhe personeli ynë i shërbimit, pamjet mujore janë deri në më shumë se 150 metra.

4
5

Ky klient është klient i rregullt i Sitonit dhe është mjaft i kënaqur me performancën e shkëlqyer të punës së platformës së shpimit. Në të njëjtën kohë, klienti tha gjithashtu: "Në kantierin tonë, operatori i trajnuar nga Siton Machinery është përgjegjës për punën e gërmimit të makinës. Nga aftësia e tyre e aftë për funksionimin dhe puna e rregullt e mirëmbajtjes së pajisjeve, shihet se Siton është një kompani me harduer dhe softuer. Kompani e shkëlqyer!"

6

E mëparshmja: Jiangxi Siton eksporton një grup të plotë të pajisjeve të gërmimit nëntokësor në Bangladesh

Next: Asnjë

Kategoritë e nxehta

WhatsApp direkt