Zona Veriore e Parkut të Ri dhe të teknologjisë së lartë, Qyteti Pingxiang, Provinca Jiangxi, Kinë

Të gjitha kategoritë
Na telefononi

+ 86 13387997914

Na dërgoni një email

[email mbrojtur]

ENEN

Aplikimi&Shërbimi

Shtëpi> Aplikimi&Shërbimi

Jiangxi Siton eksporton grup të plotë të pajisjeve të gërmimit nëntokësor në Bangladesh

Time: 2016-10-17 Klikime: 66

Pas shqyrtimit të gjatë, krahasimit, komunikimit të shumëfishtë të teknologjisë gjithëpërfshirëse, shërbimit, e kështu me radhë, klienti nga Bangladeshi më në fund vendosi të blinte 5 grupe pajisjesh shpimi me rrota hekurudhore DR1-14, 5 grupe ngarkuesish me rrota hekurudhore LW-80 dhe 16 komplete SD-4 Shuttlecar nga Siton këtë vit.

Kohët e fundit, inxhinierët teknikë nga departamenti i jashtëm SITON ofruan vizita kthyese derë më derë për klientët nga Bangladeshi. Seksioni i tunelit është 2.8m*2.8m, dhe diametri i gjurmës është 600mm. Sipas reagimeve nga inxhinieri teknik, duhen 1 minutë e 40 sekonda për të shpuar një vrimë me thellësi 2.1 m dhe me diametër 43 mm.

Operatorët vendas thanë se kompleti i plotë i pajisjeve Siton mishëron në mënyrë të përsosur shërbimin me një ndalesë të shpimit, ngarkimit dhe transportit. Qoftë nëse bëhet fjalë për makineri shpimi, ngarkues mbytës ose autovetura, është e lehtë për t'u përdorur, gjë që jo vetëm që përmirëson shumë efikasitetin e punës, por gjithashtu redukton kostot e punës.

Për shkak të kushteve unike të punës, pajisjet duhet të çmontohen dhe instalohen në pusin nëntokësor. Z. Peng, inxhinier pas shitjes i Siton Machinery, përfundoi instalimin dhe vënien në punë të pajisjeve me përpikëri. Qëndrimi i tij serioz dhe i përgjegjshëm siguron përfundimin me sukses të punës, e cila është vlerësuar nga klientët, si dhe marka Siton është njohur njëzëri nga klientët.E mëparshme: Siton ZWY180 Muck Loader dhe HP3-3015 Shotcrete Sprayer në Gjeorgji

Tjetra: Pajisja e shpimit DT1-14 dhe ngarkuesi i plehrave LWLX-150 në Taxhikistan

Kategoritë e nxehta

WhatsApp direkt