Zona Veriore e Parkut të Ri dhe të teknologjisë së lartë, Qyteti Pingxiang, Provinca Jiangxi, Kinë

Të gjitha kategoritë
Na telefononi

+ 86 13387997914

Na dërgoni një email

[email mbrojtur]

ENEN

Aplikimi&Shërbimi

Shtëpi> Aplikimi&Shërbimi

Siton ZWY180 Muck Loader dhe HP3-3015 Shotcrete Sprayer në Gjeorgji

Time: 2022-03-22 Klikime: 63


Gjeorgjia ndodhet në brendësi të Euroazisë. Është një vend i domosdoshëm për rrugën e lashtë të Mëndafshit dhe korridorin modern euroaziatik. Është gjithashtu një nga vendet e para në botë që reagoi dhe mori pjesë aktive në ndërtimin e përbashkët të "Brez and Road". Që kur Kina hyri në tregun gjeorgjian, ajo ka ndërmarrë me sukses një numër projektesh që përfshijnë rrugë, termocentrale dhe infrastrukturë urbane. Për t'i shërbyer më mirë dhe më efikas tregut, Jiangxi Siton ka ngritur një degë lokale në Gjeorgji dhe zonat përreth, me inxhinierë lokalë të shërbimit dhe magazinë të pjesëve të këmbimit.


1. rrugë mëndafshi
2


Tuneli i Rrugës Kvesheti-Kobi, i ndërtuar nga China Railway Tunnel Group Co., Ltd, me një gjatësi totale prej 9 kilometrash, është shumë i rreptë me performancën e pajisjeve, për shkak të ujit relativisht të madh gjeologjik në male.

Dy ngarkuesit zvarritës të tipit ZWY 180 të Jiangxi Siton Machinery janë të përshtatshëm për mjedise operimi me ujë sipërfaqësor dhe të cekët dhe ngarkuesit tanë të plehrave mund të ecin dhe të funksionojnë në mënyrë të sigurtë në sipërfaqe llumi dhe uji, gjë që befasoi palën e ndërtimit. Dy spërkatës të betonit me vëllim të madh ZTC30 të Siton-it përmirësojnë shumë efikasitetin e punës. Aktualisht, një e treta e ecurisë së ndërtimit të tunelit ka përfunduar dhe grupi i ndërtimit ka vlerësuar lart pajisjet tona nëntokësore. Prokurimi i dytë është duke u montuar dhe do të dorëzohet së shpejti.


3
4


Pajisjet e stërvitjes mbështetëse të shkëmbit DS5 të përdorura për autostradën F0

Autostrada F0 në Gjeorgji u ndërtua nga Byroja e 16-të Inxhinierike e Hidrocentralit të Kinës. Ishte një dimër i ftohtë, i cili solli vështirësi të mëdha në ndërtim dhe një sfidë të madhe për pajisjet. Në kushte të tilla jashtëzakonisht të ftohta, makineria multifunksionale e shpimit Siton DS5 mund të realizojë në mënyrë të qëndrueshme operacione të mekanizuara si vrimat e bulonave, vrimat e ankorimit dhe vrimat e zbulimit në lartësi dhe kënde të ndryshme.


F0-1
F0-4


F0-2
F0-3

HP3-3015 spërkatës rrezatues i përdorur për tunelin e Rikotit

Tuneli i Rikotit, me gjatësi 1,750 metra, është kontraktuar nga Departamenti i Projektit të Ndërtimit në Kinë. Gjendja aktuale e strukturës komplekse të tokës dhe motit të ashpër është vështirësia dhe fokusi i të gjithë projektit. Edhe duke u përballur me një situatë të tillë të veçantë pune, pala e ndërtimit ka nevojë për qetësi dhe efikasitet të lartë. Pas konsideratave të ndryshme, drejtuesit zgjedhin makinën spërkatës të betonit të urës inxhinierike Siton HP3-3015, e cila është përdorur gjerësisht në tregun kinez. Që kur u vu në përdorim HP3-3015, ai ka përmirësuar shumë mjedisin e punës të spërkatjes së lagësht të betonit të tunelit dhe ka përmirësuar efikasitetin. Është miratuar metoda e gërmimit me dy shtresa, dhe korniza është ngritur për një spirancë spërkatjeje në një kohë gërmimi prej rreth 0.8 metrash. Para kësaj, departamenti i projektit përdorte spërkatje tradicionale të lagësht me spërkatje manuale, puna me efikasitet të ulët ishte një dhimbje koke për klientët dhe siguria ishte gjithashtu një shqetësim. Pas vendosjes së makinës së re të spërkatjes së lagësht Siton, puna është zvogëluar, faktori i sigurisë është përmirësuar dhe shkalla e dështimit të të gjithë makinës është e ulët.


Rikoti-1
Rikoti-2


Rikoti-3
Rikoti-4
Rikoti-2.1

E mëparshmja: Siton DS3 Pajisja e stërvitjes së shkëmbinjve dhe stërvitja e prodhimit DL2 në Taxhikistan

Tjetra:Jiangxi Siton eksporton komplet pajisjesh për gërmime nëntokësore në Bangladesh

Kategoritë e nxehta

WhatsApp direkt