Zona Veriore e Parkut të Ri dhe të teknologjisë së lartë, Qyteti Pingxiang, Provinca Jiangxi, Kinë

Të gjitha kategoritë
Na telefononi

+ 86 13387997914

Na dërgoni një email

[email mbrojtur]

ENEN

Tregimi i markës

Shtëpi> Rreth nesh > Tregimi i markës

Historia e Zhvillimit

Në 2021

Nën-kompania Woserld u krijua, duke hulumtuar në mënyrë të pavarur Stërvitjet e Shkëmbit Hidraulik dhe u prodhua me sukses në masë.

Në 2020

Pajisjet e stërvitjes së prodhimit dhe pajisjet e bulonave të shkëmbinjve u zhvilluan dhe u prodhuan me sukses.

Në 2019

U krijua Instituti i Kërkimeve Inteligjente të Pajisjeve Changsha, duke u fokusuar në kërkimin e pajisjeve inteligjente të operuara me kompjuter.

Në 2016

Makina jumbo me tre krahë dhe mikser betoni plotësisht e kompjuterizuar u zhvillua dhe u prodhua me sukses.

Në 2013

Jumbo shpimi i gjeneratës së re filloi prodhimin në vëllim dhe punëtoria e modernizuar e shpimit jumbo hyn në shërbim.

Në 2012

Zona C hyri në përdorim, ngarkuesi LHD fillon prodhimin e grupeve.

Në 2011

Zona B hyri në përdorim, jumbo-të e shpimit me zvarritës fillojnë prodhimin në grup.

Në 2010

Siton zvarritës mucking loader u përdor me sukses në pjerrësi 32 gradë.

Në 2008

Produktet Siton morën çertifikatë kundër flakës, ngarkuesi Siton mucking u përdor gjerësisht në minierat kineze të qymyrit.

Në 2006

Ngarkuesi me rrota filloi prodhimin e vëllimit, ngarkuesi i gërryerjes Siton u përdor gjerësisht në projektet hidrike kineze.

Në 2004

Ngarkuesi gjurmues i gërvishtjes dhe ngarkuesi me zvarritës filluan prodhimin në grup.

Në 2002

Siton Machinery u krijua zyrtarisht, duke u fokusuar më parë në prodhimin e pajisjeve të gërmimit të tunelit.

Në 1992

Siton dikur ishte një fabrikë e vogël montimi tubash me fllanxha.

Kategoritë e nxehta

WhatsApp direkt