Zona Veriore e Parkut të Ri dhe të teknologjisë së lartë, Qyteti Pingxiang, Provinca Jiangxi, Kinë

Të gjitha kategoritë
Na telefononi

+ 86 13387997914

Na dërgoni një email

[email mbrojtur]

ENEN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Jiangxi Siton 2023 "Asistenca e Artë Studentore e Vjeshtës"

Time: 2023-09-07 Klikime: 114

Jiangxi Siton ka qenë gjithmonë i shqetësuar për edukimin e fëmijëve të punonjësve. Është sjellje tradicionale e mbushur me dashuri e Siton-it që të sigurojë bursa për punonjësit, fëmijët e të cilëve pranohen në arsimin e lartë çdo vit. Siton ftoi punonjësit, fëmijët e të cilëve pranohen me sukses në universitet së bashku me fëmijët e tyre më 26 gusht 2023. Jo vetëm për t'i uruar këta adoleshentë superiorë për performancën e tyre të shkëlqyer në provimin kombëtar të pranimit ose provimin pasuniversitar, por edhe për t'i fuqizuar ata në afat të gjatë -gara e studimit në distancë në të ardhmen.

金秋助学_01

Themeluesi i Siton z. Li Bingtao fillimisht u tregoi urime studentëve dhe shqyrtoi serinë e nismave të bursave të studentëve nga Jiangxi Siton dhe synimin origjinal historik për krijimin e një fondacioni arsimor. Qëllimi ynë është të ndihmojmë në uljen e barrës arsimore të punonjësve për fëmijët e tyre, e cila është edhe të pasqyrojë dashurinë që duhet t'i përcjellim shoqërisë si ndërmarrje. Kjo u mundëson nxënësve të pranojnë vepra të mira dhe të ndiejnë vullnet të mirë, dhe shpreson që këta adoleshentë të kontribuojnë në shoqëri dhe t'i shërbejnë vendit në të ardhmen.

金秋助学_02

Fëmijëve të punonjësve aktualë që kanë marrë Provimin e Unifikuar Mbarëkombëtar 2023 për Pranimet në Universitete dhe Kolegje të Përgjithshme ose Provimin Kombëtar të Pranimit për Pasuniversitare dhe janë pranuar zyrtarisht në programin me kohë të plotë, do t'u jepet një bursë prej 1,000-5,000 RMB për person. Në urimet e të gjithëve, drejtuesit e Jiangxi Siton dhuruan bursa për 17 familje.

Gjatë kësaj periudhe, përfaqësuesi i studentëve Ouyang Jiaye i cili u pranua si kandidat për doktoraturë në Universitetin Jiaotong të Pekinit dhe Li Ying i cili u pranua si student pasuniversitar i Universitetit Qendror Jugor mbajtën një fjalim dhe shprehën mirënjohjen e fëmijëve të punonjësve për Siton dhe vendosmëri e fortë për të studiuar fort për t'u shpaguar prindërve dhe për t'i shërbyer shoqërisë.

金秋助学_03
金秋助学_04


金秋助学_05
金秋助学_06

"Golden Autumn Student Assistance" është një projekt edukativ dashurie i realizuar nga Jiangxi Siton. Ai synon të rrisë ndjenjën e përkatësisë së punonjësve, të rrisë kohezionin e familjes Siton dhe të lejojë Jiangxi Siton të vazhdojë dhe të çojë përpara traditën e mbajtjes së punonjësve të ngrohtë gjatë gjithë kohës. Le të ndiejë çdo anëtar i familjes kujdesin dhe ngrohtësinë e familjes Jiangxi Siton.

金秋助学_07


E mëparshmja: Siton lançoi pajisje të reja në Ekspozitën e Industrisë së Makinerive të Tunelit Pingtan

Tjetra:Siton Shuttlecar u eksportua me sukses në Kanada

Kategoritë e nxehta

WhatsApp direkt